kultabanneri

 

 

Tuotteet:

Ella Baché

Yli 70 vuodean ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkein ihmisen kalleinta
aarretta , ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisesti hoidoista ja tuotteista, jotka ravitsevat terveellisillä raaka-aineilla tehden siitä kauniin ja heleän.
 Ella Bachélla, tunnetulla ja arvostetulla ranskalaisella ammattikosmetiikkasarjalla, on vankat perinteet ja vuosikymmenten kokemus ihonhoidosta. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin syötävän hyviin raaka-aineisiin, jotka edistävät sekä kasvojen että vartalon ihon luontaista kauneutta.

Académie

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Académie Scientifique de Beauté sopii laatua arvostavalle käyttäjälle. Tuotteiden tehoaineet on valittu huolella ja niiden pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia.

Académie-tuotteilla saadaan aikaan näkyviä ja kestäviä tuloksia sekä kotona että kauneus-hoitolassa.

Phytocéane

Bretagnen Saint-Malo sijaitsee Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Sen satama on tarjonnut aikojen alusta lähtöpaikan seikkailuille kaukaisiin maihin. Sieltä on tehty tutkimusmatkoja maapallon joka puolelle, kaukaisille merille ja aarresaarille. Phytocéane on syntynyt noiden seikkailujen inspiroimana. Sen luontoa kunnioittavat merelliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä. Hemmottelevat hoidot ovat hakeneet inspiraationsa Aasiasta.

Camillen 60

Camillen 60 on monipuolinen ja tehokas tuotesarja jalkojen ja käsien hoitamiseen.

Tärkeänä tehoaineena Camillen 60 -tuotteissa on luonnon rohdoskasvinakin tunnettu kamomilla, joka hoitaa ihoa monipuolisesti estäen tulehduksia, laskien turvotusta ja uudistaen ihoa tehokkaasti. Tuotesarjan voiteet, öljyt ja muut hoitotuotteet ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia.

RefectoCil

Ripset ja kulmakarvat ovat näyttävä osa sinua. Siksi niiden ulkonäköön kannattaa kiinnittää huomiota.

RefectoCil on ripsien ja kulmakarvojen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Erityisesti ripset ovat joskus kovilla päivittäisessä menossa, ja ansaitsevat siksi vähintään yhtä hyvää hoitoa kuin hiuksesi. Kestovärit ja hoitoaineet on suunniteltu paitsi tehokkaiksi myös erityisen hoitaviksi.

RefectoCil-kestovärit ovat markkinoiden suosituimpia, sillä ne antavat pysyvän ja kauniin värjäystuloksen. Värivaihtoehdoista jokainen löytää helposti omansa. Kosmetologisi värjää ja muotoilee ripset ja kulmat nopeasti kauniiksi.

Lahjaidea, joka toimii..
mukaviin hemmotteluhetkiin
.


Tilaa Lahjakortti kätevästi sähköpostiin.

Voit valita joko hoidon tai rahasumman lahjakorttiin.


Logo Ella Baché1

 

Ella_Bache-puhdistustuotteet

VISUEL SOIN LIFTING

Phytoceane
Cam60_

Camillen